Statikus és dinamikus oldalak készítése

A mai üzleti környezetben kiemelkedő fontosságú a webes jelenlét. Azonban nem mindegy, milyen minőségben és milyen áron.

Cégünk testreszabott, minden igényt kielégítő honlapokat készít. A honlapkészítés első lépéseként felmérjük ügyfeleink igényeit, elképzeléseit. Célunk, hogy a közös együttműködés eredményeképp egy informatív, könnyen kezelhető és profitot termelő honlap valósuljon meg.

A honlapkészítés területén alapvetően két rendszert különböztetnek, meg a statikus honlapokat és a dinamikus web- portálokat.

Cégünk többek között foglalkozik statikus honlapok készítésével is. A statikus weboldalakat legegyszerűbben úgy lehet elképzelni, mint a szövegszerkesztőkben írt dokumentumokat. A megoldás előnye, hogy gyorsan, egyszerűen elkészíthető, azonban tartalmának megváltoztatása fejlesztői szakértelmet igényel. Statikus weboldalt olyan ügyfeleinknek ajánlunk, akik számára elsődlegesen az Interneten való megjelenés a cél, a weboldal tartalma azonban ritkán változik.

A honlapkészítés másik és egyre elterjedtebb megoldása a dinamikus webportál, mely figyelembe veszi a legújabb trendek és a Web 2.0 fontosságát is. A statikus weboldalakkal szemben a dinamikus weblapok tartalma naprakészen és fejlesztői segítség nélkül frissíthető, szerkeszthető. Cégünk a dinamikus webportálok fejlesztését a saját fejlesztésű EnCo CMS rendszer segítségével valósítja meg.

A CMS rendszerekről bővebb információ... > >

Az EnCo CMS rendszer minden igényt kielégítő, tetszőlegesen bővíthető tartalomkezelő rendszer, mely megfelel a portálokkal szemben állított követelményeknek:

  • tetszőlegesen bővíthető,
  • könnyen kezelhető, felhasználóbarát,
  • keresőbarát,
  • biztonságos,
  • rugalmas rendszerű,
  • többnyelvű.

A statikus honlapok és a dinamikus portálok esetén egyaránt célunk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a honlapszerkesztés területén. Így az IT rendszer megalkotása mellett képzett szakemberek segítségével a webdesign kialakításában, a keresőoptimalizálás beállításában és igény esetén a honlap szövegének megírásában is segítjük ügyfeleinket.

Az EnCo CMS átadásakor megmutatjuk a legfontosabb funkciók használatát és a további tájékozódáshoz egy felhasználói kézikönyvet is átadunk az új rendszerrel együtt. Az elkészült munkákra 1 év garanciát vállalunk.

Amennyiben új honlapot szeretne, vagy a régi honlapját szeretné felújítani, kérje ajánlatunkat, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot!

Microsoft Partner